Web Informer Button

10/06/2014
0
Να ευχηθούμε σαν ιστολόγιο καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. του ΔΗΠΠΑΚΥΘ.
Δηλώνουμε σε ότι έχει σχέση με πολιτισμό, αθλητισμό κτλ θα μας βρει δίπλα του όπως ακριβώς κάναμε και με το προηγούμενο Δ.Σ.
Στις περισσότερες εκδηλώσεις ήμασταν χορηγοί επικοινωνίας το ίδιο θα πράξουμε και τώρα.
Την Πρόεδρο κ.Χατζηχριστοφή δεν την γνωρίζουμε αλλά της ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Καριώτη τον ξέρουμε πολύ καλά και ιδιαίτερα ο διαχειριστής του ιστολογίου γνωρίζει εδώ και χρόνια το πάθος του για τον πολιτισμό. Ένας βραβευμένος με πολλούς διεθνείς και ελληνικούς επαίνους για την προσφορά του τοποθετήθηκε στην κατάλληλη θέση και πιστεύουμε ότι θα προσφέρει τα μέγιστα από την νέα του θέση.
Από τα μέλη του νέου Δ.Σ να ευχηθούμε ιδιαίτερη επιτυχία στα καθήκοντα του σε ένα δικό μας παιδί, πολύ καλό φίλο που γνωρίζουμε χρόνια, τον Στάθη Δημόπουλο που έχει να προσφέρει πολλά.
Για την κυρία Ζαριφέ δεν χρειάζεται να πούμε κάτι ιδιαίτερο διότι από όποιο μετερίζι και να είναι μόνο προσφορά δίνει στον τόπο μας.
Για την κυρία Μώραλη έχουμε να πούμε ότι για πρώτη φορά  συμμετέχει σε Δ.Σ.ΝΠΔΔ και είναι η μεγάλη ευκαιρία να προσδώσει στο ΔΗΠΠΑΚΥΘ όλα εκείνα για τα οποία χρόνια τώρα η αριστερά διδάσκει ως προς τον πολιτισμό.
Στον κύριο Παζαρόπουλο  τον κύριο Κακαλη την κυρία Ζαχαριάδου και Ταβαγιου παρ΄όλο που δεν τους γνωρίζουμε προσωπικά γνωρίζουμε ότι είναι ενεργοί πολίτες και θα βοηθήσουν το έργο του ΔΗΠΠΑΚΥΘ μέσα από το Δ.Σ. να τους ευχηθούμε καλό κουράγιο και καλή δύναμη.